De Rijdende Kok
info@de-rijdende-kok.nl
Wie is De-Rijdende-Kok...??


De-rijdende-kok brengt 25 jaar ervaring mee, te weten:

als horecakok ( la carte gerechten)

6 jaar ervaring in het bereiden van la carte gerechten in een Franse keuken


cateringkok/cateringbeheerder

8 jaar ervaring in het beheren van een grote schoolkantine bij de
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, met circa 1300 studenten.
De werkzaamheden bestonden onder andere uit het bereiden van luxe hapjes,
luxe belegde broodjes, thema buffets en warme maaltijden.


instellings-/dieetkok

11 jaar ervaring in het bereiden van maaltijdcomponenten met daarbij de
verschillende dieetafleidingen zowel gekoppeld als ontkoppeld gekookt.
Dit in meer dan 100 instellingen, van zieken-, verpleeg-,
verzorgingshuis tot asielzoekerscentrum, researchkeuken, verslavingszorg,
provinciehuizen enbedrijfsrestaurants.

Het aantal maaltijden varieert van 10 tot 10.000 per dag.

En van mijn specialiteiten is zeker de frontcooking.
Het la minute bereiden van maaltijdsalades, warme en koude gerechten. Frontcooking wordt steeds meer toegepast in de nieuwe verzorgingstehuizen en personeelsrestaurants.
Fred Schonis - Uw Rijdende Kok
Ik ben een gedreven, gepassioneerde motivator, bereid om actief mee te denken in verdere professionalisering van en ontwikkeling binnen uw organisatie. Om zo het kwaliteitsniveau te verhogen en versbeleving te creren.
Fred Schonis
Website: T.Wentinck 2011
De-rijdende-kok

F. J.C. Schonis
Enserinkstraat 13
6825 GP Arnhem

T: +31 (0) 26 -3643064
M :+31 (0) 6 - 23640119
www.de-rijdende-kok.nl

K.v.K: 515 18 635
BTW NL161854643B01

ING  Rekening 59 32 192